Lichtgewicht composite honingraat panelen tot 13 meter uit één stuk

Wij zijn in de Benelux leverancier van het unieke glasvezelversterkte honingraat HolyPan en MonoPan. Deze lichtgewicht platen zijn standaard op voorraad in afmetingen tot 10.000x2.500. Het zagen in de fabriek is mogelijk  op iedere  gewenste maat.  Andere afmetingen en samenstellingen zijn op aanvraag produceer baar. Met een eigen gewicht van 4,5Kg M2 en in diverse diktes van 12mm t/m 50mm is dit een bijzonder handzaam product. 

De basis kleuren van deze platen zijn zwart en wit met als optie een coating in RAL 9010. De platen bestaan uit een honingraat kern van polypropyleen  welke is versmolten met de glasvezel propyleen toplaag. Deze ijzersterke homogene samenstelling is vocht en chemisch bestendig en bovendien eenvoudig te bewerken.

Uitermate geschikt voor carrosserieën, mobiele producten, bewegende delen als kleppen en afdekkingen.  Zie voor nadere informatie de download , technische informatie, of neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Over MonoPan ® en HolyPan ®

Wolvega Panelen & Composites is voor MonoPan® en HolyPan ®de distributeur voor België, Nederland en Luxemburg. Dit in 2008 door ons geïntroduceerde lichtgewicht paneel kent oneindig veel toepassingen. Naast een breed scala aan basisplaten beschikken wij tevens over de mensen en middelen om dit materiaal te te verwerken tot uw eindproduct.

Monopan is een sandwichpaneel met een honingraat en kern en skins (huiden) van glasvezel versterkt materiaal.

MonoPan diagram

 

Enkele unieke eigenschappen van het paneel zijn o.a.

  • Licht (Monopan 25mm, 4.5 kg/m2)
  • Delaminatie niet mogelijk (de skins zijn versmolten aan de kern)
  • Sterk (toepassing o.a. als paarden trailervloer)
  • Grote afmetingen mogelijk. (11000mm x 2500mm)

Het vormen van Monopan

De volgende afbeeldingen tonen MonoPan ® panelen in verschillende vormen.

vormige 1 vormige 2 vormige 3 vormige 4

Hieronder vindt u een Folder en een Brochure over Monopan: