Maatwerk panelen in iedere breedte en dikte

Als producent van maatwerk panelen, sandwichpanelen en geluid werende absorberende panelen zijn wij sinds 1966 gespecialiseerd in vlakke, geprofileerde of geperforeerde panelen. Onze core business is het verlijmen van een diversiteit aan materialen.

In nauwe samenwerking met de klant of architect leveren wij façade oplossingen voor nieuwbouw, renovatie, cabinebouw, omkastingen, wanden, daken en of machine onderdelen aan diverse branches waaronder de vliegtuig industrie. De specialist in de verwerking van Steenwol en Rockwool.

Thermische isolatie, damp openheid, chemische bestendigheid, maattolerantie, geluid absorptie en/of brandwering voor nagenoeg alle toepassingen is een basis materiaal en skin beschikbaar. Verlijmen is ons vak.

Voor de uitbesteding van uw halffabricaten vormen wij de juiste partner. Hiertoe beschikken wij over een breed scala aan technische mogelijkheden, gekwalificeerd personeel  en een uitgebreid machine park in ons ruime pand te Wolvega.

Heeft u vragen over de toepassing van onze panelen in uw situatie neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren