Gevelpanelen

Diverse hoogwaardige paneel varianten mogelijk, vlakke panelen, microril, optische profilering met schaduwrand en/of zetwerk. Kortom datgene  wat u of uw architect technisch of visueel van toepassing acht. De breedte van de panelen is op iedere millimeter tussen de  300mm en 1200mm in lengtes tot 10 meter door ons te produceren. Op aanvraag behoren afwijkende maten tot de mogelijkheden.

Als kernmaterialen is er een breed scala aan mogelijkheden beschikbaar. Afhankelijk van het eisenpakket kan worden gekozen uit Steenwol of diverse schuimsoorten. Het verwerken van inlayers behoort op onze semi-automatische productielijn tot de mogelijkheden.

De verlijming van Sendzimir Verzinkt staal in alle beschikbare RAL kleuren, aluminium of RVS samengesteld met kernmaterialen als Steenwol, EPS, EPS, PUR, Honingraat, hout of een combinatie van kernmaterialen. Verlijmen is onze core-business.

Heeft u vragen over de toepassing van onze gevelpanelen in uw situatie neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren